• Gratis verzending vanaf €50,-
 • Laagste prijzen van de Benelux
 • 3500m² winkel
 • Uitstekende service

thermokleding (2)

 • Tenson thermokleding Ossian

  Tenson thermokleding Ossian

  € 39,99

  € 24,99
  Incl. BTW

 • Rucanor Montana thermokleding S t/m XXL

  Rucanor Montana thermokleding S t/m XXL

  € 34,99

  € 27,99
  Incl. BTW

Thermokleding: optimaal presteren tijdens een koude dag

Veel mensen denken dat thermokleding vooral geschikt is voor een weekje wintersport, maar thermokleding kan je in veel gevallen dragen. Houd je lichaam lekker warm tijdens een lange maar koude wandeltocht of fietsavontuur of draag een thermokledingstuk tijdens een uurtje hardlopen op de atletiekbaan. Ook wanneer de temperaturen dalen tot ver onder het vriespunt, is een thermoboek of thermoshirt heerlijk om te dragen naar school of je werk. Zo speelt de kou geen rol meer.
De vele situaties waarin je kledingstukken kan dragen maakt dat de thermokleding een goede investering is tijdens de koude winterdagen. De toegankelijke prijzen van Coppens maken de aankoop van een thermokledingstuk nog aantrekkelijker.

 

Optimale bewegingsvrijheid in thermokleding

Optimaal presteren willen we allemaal, we willen onszelf het liefst dagelijks bewijzen. Je baalt natuurlijk enorm wanneer koude gewrichten je ski- of hardloopprestaties tegenhouden of wanneer die dikke laag kleding geen warmte door laat. Onze thermokledij zorgt ervoor dat je bewegingsvrijheid niet wordt belemmerd terwijl je lichaam op temperatuur blijft. Geen tientallen lagen meer tijdens een hardloopsessie, wandeltocht of een ski trip. Zo kom je soepel de dag door. Wij van Coppens vinden het dan ook belangrijk dat jij je vrij voelt in onze kleding.

Thermokleding van lichtgewicht en ademend materiaal

Alle thermokleding uit het Coppens assortiment zijn gemaakt van zeer lichtgewicht en ademend materiaal. Daarbij kennen ze een nauwsluitende maar comfortabele pasvorm. Dit zorgt ervoor dat transpiratievocht meteen wordt afgevoerd waardoor het lichaam op temperatuur blijft. Belangrijk is dat je de juiste maat thermotrui, -shirt of -broek kiest anders verliest het kledingstuk zijn belangrijkste functies. De thermokleding is te bestellen in verschillende eigentijdse kleuren waardoor je ook zonder je jas of trui er modieus bijloopt tijdens de après-ski.