val beschermers (3)

 • Sinner Castor Spine Protector D30

  Sinner Castor Spine Protector D30

  € 89,99
  Incl. BTW
 • Salomon secondskin Flexcell dames

  Salomon secondskin Flexcell dames

  € 179,99

  € 162,99
  Incl. BTW

 • Salomon secondskin Flexcell heren

  Salomon secondskin Flexcell heren

  € 179,99

  € 162,99
  Incl. BTW

Heelhuids thuiskomen met de beschermers van Coppens

Sneeuw mag er dan zacht uit zien, skiën is gevaarlijk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom kan je maar beter het zekere voor het onzekere nemen wat betreft skibescherming. Na een skivakantie wil je natuurlijk wel heelhuids thuiskomen toch? Anders is er van napret van geen sprake. Daarom is het dragen van protectors tijdens het skiën en snowboarden aan te raden. Coppens verkoopt beschermers voor de beginnende en de professionele skiër, want voor iedereen geldt: ongelukken zijn beter te voorkomen dan te genezen.

Bescherming voor skiërs en snowboarders

Of je nu van de piste af snelt, backcountry op de off-piste skiet of in het park snowboardt: een beschermingsuitrusting is een goede investering. Start met een goede helm om hoofdletsel te voorkomen. Ook het beschermen van de ogen is belangrijk. Met een skibril van Coppens is geen zon te fel. Daarbij beschermt het je ogen tegen opspattende sneeuw. Voor de extreme skiërs en snowboarders bieden wij rug, heup, billen en/of pols beschermers aan. Het mag dan misschien niet stoer staan maar het is wel zo veilig!

De eigenschappen van de skibeschermers

Vele helmen uit de wintercollectie van Coppens hebben een comfortabele verstelbare pasvorm.
Om het hoofd koel en fris te houden zijn de helmen goed geventileerd en is de binnenvoering uitneembaar en daardoor wasbaar. Alle brillen hebben een flexibel en sterk montuur die zich goed aanpassen aan de vorm van je gezicht. De brillen hebben verschillende eigenschappen waardoor condens geen kans krijgt. Ze kunnen met of zonder helm worden gedragen. De aangeboden rug, heup, billen en/of pols protectors zijn gemaakt van flexibel materiaal waardoor ze een perfecte pasvorm hebben. Zo behoud je je bewegingsvrijheid.