Onze winkel in Best

Winterkleding outlet in Best

Winterkleding-outlet is onderdeel van Coppens Rekreatie. Coppens Rekreatie is al meer dan 40 jaar een begrip in de caravanwereld. Begonnen op onze locatie in Helvoirt, later in Oisterwijk en nu in Best, willen wij u graag onze Brabantse gastvrijheid tonen en u laten ervaren dat een bezoek aan ons meer dan waard is.

Coppens Rekreatie staat voor:

  • Meer dan 40 jaar verantwoord ondernemerschap.
  • Deskundig personeel.
  • Wij streven naar een langdurige relatie met u.
  • Tevreden klanten zijn onze beste referenties.
  • Alles om te gaan kamperen in onze Kampeertopper winkel.
  • Alles voor de buitensport Coppenskleding.nl en Winterkleding-outlet.nl.

outlet

1000m2 aan wintersportkleding!

In onze webshop en winkel in Best vind je een ruim aanbod aan wintersportkleding en wintersport accessoires. We hebben een ruim assortiment met o.a. duizenden jassen, skibroeken, fleecevesten, snowboots, skihelmen en skibrillen. Bovendien hebben wij ook nog eens de scherpste prijzen van Nederland en bezorgen wij je bestelling vanaf € 50 gratis bij je thuis!

Natuurlijk kan je onze winterkleding en accessoires in de webshop bestellen. Maar als je liever persoonlijk advies of de producten in het echt wilt zien kom dan naar onze wintersport outlet!
Onze skikleding outlet is gevestigd in het bekende koepelgebouw van Coppens rekreatie in Best (bij Eindhoven). Hierin hebben wij een oppervlakte van maar liefst 1000 m² en is daarmee de grootste winterkleding outlet van Nederland op het gebied van winter (sport) kleding!

Ben je op zoek naar een persoonlijk advies of  wil je de producten gewoon in het echt zien? Kom dan langs in onze outlet. Er is voldoende parkeergelegenheid bij ons pand.

Ook aan de kinderen is gedacht. We hebben gezorgd voor een veilige speelhoek die garant staat voor vele uren speelplezier voor uw kinderen. U kunt dus rustig rondkijken en passen. Er is echter één probleem: Hoe krijgt u uw kinderen weer mee naar huis?

outlet 

Coppens Rekreatie
I.B.C.-weg 1
5683 PK
Best
(0499) 36 50 00
(0499) 36 50 03