Skibrillen sale (1)

  • Alpina skibril Challenge 2.0

    Alpina skibril Challenge 2.0

    € 109,99

    € 89,99
    Incl. BTW

Bij Winterkleding-Outlet vind je een tal van skibrillen in de sale. Skibrillen in verschillende soorten en maten koop je bij ons met fikse kortingen. Voor de brildrager koop je bij ons een speciale skibril. Of je nu vooral recreatief wintersporter bent of regelmatig aan wedstrijden meedoet, bij ons vind je zeker weten de juiste skibrillen in de sale.

Skibrillen sale, perfect voor als je op wintersport gaat

Ga jij dit jaar op wintersport? Dan is een goede skibril onmisbaar. Met een skibril bescherm je namelijk je ogen tegen de schadelijke straling van de zon. In de bergen ben je dichter bij de zon dan in Nederland en daarnaast weerkaatst de sneeuw veel zonlicht. Al met al komt er zo veel extra veel uv-straling in je ogen. Ook beschermt de skibril je tegen onverwachte bewegingen van anderen, bijvoorbeeld een skistok die plots gevaarlijk dicht bij je gezicht komt. Met één van de skibrillen uit de sale van Winterkleding-Outlet ga jij goed voorbereid de piste op.

Speciale skibril voor de brildrager

Heb jij in het dagelijks leven altijd een bril op om goed te kunnen zien? Dan wil je deze natuurlijk ook tijdens de wintersport gewoon op kunnen. Daarom is er voor de brildrager een speciale skibril ontwikkeld: de zogenaamde Over The Glasses (OTG) brillen. Bij deze brillen zijn kleine uitsparingen gemaakt aan de zijkant. Hierdoor past je normale bril er gewoon onder. De perfecte skibril voor elke brildrager vind je natuurlijk bij Winterkleding-Outlet.

Kom langs en bekijk onze skibrillen sale

Belangrijk bij het kopen van een skibril, is dat hij goed moet passen. Om zeker te weten dat de skibril goed aansluit, kun je hem het beste eerst even passen voordat je hem koopt. Kom daarom eens langs in de winkel van Winterkleding-Outlet in Best. Hier kun je alle skibrillen in het echt bekijken, ze uitproberen en advies vragen aan ons deskundige personeel. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel, maar wil je wel graag advies bij aankoop van je skibril? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer: +31 499 36 50 00