Sinner ski helm (0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Uiteraard wil je veilig de piste af en kies je voor een Sinner ski helm. Alhoewel een skihelm ongelukken natuurlijk niet voorkomt, zorgt het er wel voor dat de schade beperkt wordt. Bij Winterkleding-Outlet vind je een enorm breed assortiment met skihelmen van de beste merken zoals Alpina, Brunotti en Sinner.

Hoe kies ik de juiste Sinner ski helm?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de skihelm goed past. Hij mag niet te strak, maar ook zeker niet te los zitten. Tijdens het wintersporten ga je meestal een aantal uur achter elkaar skiën of snowboarden. Daarom is het belangrijk dat je de Sinner ski helm bijna niet op je hoofd voelt. Daarnaast is het handig wanneer je de sluiting van de kinriem met je handschoenen aan kunt bedienen en niet continu je handschoenen aan en uit hoeft te doen. Alle skihelmen van Winterkleding-Outlet voldoen aan de eisen van de CE EN1077. Zo kan jij onbezorgd de piste op en af.

Stijlvol de piste af met een Sinner ski helm

Een skihelm mag dan wel voor veiligheid en bescherming zorgen, maar dat betekent niet dat deze er niet stijlvol uit kan zien. Bekijk ons assortiment en kies jouw favoriete skihelm uit. Ga je voor een kleurtje, effen of een printje? Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)499 36 50 00.