dames skipully (7)

 • Falcon Flashlight dames pully

  Falcon Flashlight dames pully

  € 34,99

  € 19,99
  Incl. BTW

 • Falcon Jenita dames skipully

  Falcon Jenita dames skipully

  € 34,99

  € 24,99
  Incl. BTW

 • Tenson Eeva dames skipully

  Tenson Eeva dames skipully

  € 59,99

  € 29,99
  Incl. BTW

 • Falcon Jenita dames skipully

  Falcon Jenita dames skipully

  € 34,99

  € 19,99
  Incl. BTW

 • Colmar dames skipully Monviso

  Colmar dames skipully Monviso

  € 79,99

  € 39,99
  Incl. BTW

 • CMP Woman Sweat dames skipully

  CMP Woman Sweat dames skipully

  € 69,99

  € 39,99
  Incl. BTW

 • Tenson Laika dames skipully

  Tenson Laika dames skipully

  Prijs vanaf:

  € 89,99

  € 44,99
  Incl. BTW

Ski pullies voor dames

Een ski pully is onmisbaar wanneer je op wintersport gaat. Met een comfortabele pully onder je ski-jas blijf je namelijk heerlijk warm terwijl de temperaturen op de piste tot ver onder het nulpunt dalen. Het belangrijkste doel van een ski pully voor dames is het isoleren van het lichaam. Zo krijg je het niet te koud, maar ook zeker niet te warm tijdens het skiën of snowboarden.

Soorten ski pullies

Er bestaan verschillende soorten ski pullies voor vrouwen. Waar de een de voorkeur geeft aan een dunne trui die strak op het lichaam wordt gedragen, houdt de ander meer van een fleecetrui die extra veel warmte geeft, maar iets minder strak zit. Een goede ski pully is gemaakt van een stof die goed droog blijft en ook snel weer droog wordt. Denk aan kunststoffen als polyester en fleece of het steeds populairder wordende Merino wol. Van welk materiaal de ski pully ook gemaakt is: bij Coppens kunt u erop rekenen dat de skitrui isoleert en goed ademt.

Functie van een ski pully

De belangrijkste functie van een ski pully is het isoleren van het lichaam. Naar wat voor soort ski pully je voorkeur uitgaat, hangt af van persoonlijke factoren. Ben je een echte koukleum? Dan ben je waarschijnlijk het meest gebaat bij een lekker warme fleecetrui waarin je het zeker niet koud hebt. Ga je de hele dag skiën of snowboarden en heb je het niet snel koud? Dan is een dunne skipully waarschijnlijk beter geschikt voor jou. In het assortiment van Coppens vind je diverse skipullies voor dames waarmee je zeker de winter doorkomt! Kies een bijpassende winterjas uit ons assortiment voor extra veel skiplezier.