heren skipully (5)

 • Falcon Haller heren pully

  Falcon Haller heren pully

  € 34,99

  € 19,99
  Incl. BTW

 • Tenson Eddy heren skipully

  Tenson Eddy heren skipully

  € 59,99

  € 29,99
  Incl. BTW

 • Falcon Yarmouth heren skipully

  Falcon Yarmouth heren skipully

  € 34,99

  € 19,99
  Incl. BTW

 • Tenson Lonestar heren skipully

  Tenson Lonestar heren skipully

  € 89,99

  € 39,99
  Incl. BTW

 • O'Neill Infinate heren fleecevest

  O'Neill Infinate heren fleecevest

  € 89,99

  € 44,99
  Incl. BTW

Ski pullies voor heren

Een ski pully is onmisbaar wanneer je deze winter gaat skiën of snowboarden. Met een comfortabele pully onder je ski-jas blijf je namelijk lekker warm terwijl de temperaturen op de piste tot ver onder het vriespunt dalen. Wat is de functie van een ski pully? Het belangrijkste is het isoleren van het lichaam. Zo krijg je het niet te koud, maar ook zeker niet te warm tijdens het skiën of snowboarden.

Soorten ski pullies

Er bestaan verschillende soorten ski pullies voor heren. Waar de een de voorkeur geeft aan een dunne trui die strak op het lichaam wordt gedragen, houdt de ander meer van een fleecetrui die extra veel warmte geeft, maar iets minder strak zit. Een goede ski pully is gemaakt van een stof die goed droog blijft en ook snel weer droog wordt. Denk aan kunststoffen als polyester en fleece of het steeds populairder wordende Merino wol. Van welk materiaal de ski pully ook gemaakt is: bij Coppens kunt u erop rekenen dat de skitrui isoleert en goed ademt.

Functie van een ski pully

Een ski pully voor mannen wordt gedragen over een hemd en onder de ski-jas om het lichaam op een aangename temperatuur te houden. Naar wat voor soort ski pully je voorkeur uitgaat, hangt af van persoonlijke factoren. Heb je het graag lekker warm? Dan ben je waarschijnlijk het meest gebaat bij een goede fleecetrui. Ga je de hele dag skiën of snowboarden, zweet je veel of heb je het niet snel koud? Dan is een dunne skipully waarschijnlijk beter geschikt voor jou. In het assortiment van Coppens vind je diverse skipullies voor heren waarmee je de wintersport goed doorkomt! Met bijpassende winterjassen en skibroeken blijf je de hele vakantie heerlijk warm.