kinder skipully (0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Skipullies voor je kind

Met skipullies zorg je ervoor dat jouw kind het lekker warm heeft tijdens de wintersport. Ook als je dit jaar niet op wintersport gaat komt een skipully altijd van pas. Zo zorgt zo’n lekker warme trui ervoor dat je zoon of dochter in de winter fijn buiten kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes zonder het koud te krijgen.

Dankzij onze skipullies krijgt jouw kind het niet koud deze winter

Met een comfortabele kinderpully onder je winterjas blijf je namelijk lekker warm terwijl de temperaturen buiten tot ver beneden het nulpunt dalen. Een ski pully zorgt er namelijk voor dat je lichaam goed wordt geïsoleerd. Op die manier krijg je het niet koud terwijl je van de piste afdaalt, maar ook zeker niet te warme tijdens het showen van je nieuwste trucs.

Soorten skipullies voor je kind

Er zijn diverse soorten kinderpullies: van dunne truien die strak op het lichaam zitten tot fleecetruien die extra veel warmte geven en minder strak zijn. Het belangrijkste is echter dat een skipully goed zit op het lichaam. Daarnaast moet een pully voor kinderen goed droog blijven bij bijvoorbeeld regen, sneeuw of zweet. Zo vat je geen kou als het weer wat minder is dan gehoopt. Veel skipullies worden gemaakt van kunststoffen zoals polyester en fleece, maar ook het steeds populairder worden Merino wol wordt regelmatig gebruikt. Voor welke skipully je ook gaat: bij Winterkleding-Outlet kunnen alle kinderen voorzien worden van een isolerende en ademende trui.

Functie van skipullies

Een skipully voor kinderen wordt gedragen over een hemd en onder de ski-jas om een prettige lichaamstemperatuur te behouden. Naar wat voor soort skipully je voorkeur uitgaat, hangt af van persoonlijke factoren. Heeft je kind het graag lekker warm of heeft je kind het erg snel koud? Dan zijn skipullies die je kunt aantrekken onder een winterjas ideaal voor jouw kind. Is je kind vaak erg actief, of zijn jullie van plan om veel te gaan skiën of snowboarden deze winter? Dan zijn de dunnere kinderskipullies jouw kind op het lijf geschreven.

Warm en veilig de winter door

In het assortiment van Winterkleding-Outlet vind je diverse skipullies voor kinderen waarmee je de wintersport goed doorkomt! Bekijk ook eens onze winterjassenskibroeken en helmen. Wil je meer informatie over de producten die wij aanbieden? Meer weten over onze leveringsvoorwaarden? Of heb je nog andere vragen? Bel dan gewoon even naar +31 499 36 50 00