heren snowboots (8)

 • Olang X-Cursion heren snowboots

  Olang X-Cursion heren snowboots

  € 109,95

  € 76,99
  Incl. BTW

 • Olang Montreal heren snowboots

  Olang Montreal heren snowboots

  € 219,95

  € 153,99
  Incl. BTW

 • Icepeak Will heren snowboot

  Icepeak Will heren snowboot

  € 99,95

  € 59,99
  Incl. BTW

 • Olang Montreal Spike heren outdoor laars

  Olang Montreal Spike heren outdoor laars

  € 219,95

  € 153,99
  Incl. BTW

 • Olang Stubai OC snowboots

  Olang Stubai OC snowboots

  € 129,95

  € 90,99
  Incl. BTW

 • Olang Oslo snowboots

  Olang Oslo snowboots

  € 109,95

  € 76,99
  Incl. BTW

 • Olang BMX snowboots

  Olang BMX snowboots

  € 57,95

  € 51,99
  Incl. BTW

 • Icepeak Wallis heren snowboot

  Icepeak Wallis heren snowboot

  € 89,99

  € 54,99
  Incl. BTW

Warme voeten in snowboots voor heren

In de winter koude weersomstandigheden. De sneeuw die valt en op de grond ligt, gure wind, gladde wegen: extra belangrijk dus om je goed aan te kleden. Zeker als je op wintersport gaat. Met de snowboots uit het assortiment van Coppens zorg je ervoor dat je voeten warm blijven en dat je voldoende grip hebt op de ondergrond. Onze sneeuwschoenen voor heren zijn ideaal tijdens de koude winterdagen die ons land soms kent. Maar ook als je snel last hebt van koude voeten of veel buiten bent, bieden onze herensnowboots een uitkomst.

Waterdichte herensneeuwschoenen

Als je op wintersport gaat krijg je sowieso te maken met sneeuw, ijzel en gladheid. Maar ook in Nederland dwarrelen de witte vlokken vaak gestaag naar beneden. Met snowboots heb je geen last meer van natte voeten terwijl je buiten de kou trotseert. Daarnaast zorgt het profiel in de zolen van de snowboots ervoor dat je niet uitglijdt op een gladde ondergrond. Alle sneeuwschoenen uit ons assortiment zijn voorzien van een warme voering aan de binnenkant en zijn gemaakt van waterafstotende materialen. Zo ben je verzekerd van warme voeten wanneer je boven aan de piste staat, een heerlijke winterwandeling maakt én tijdens de après-ski. Voor een complete warme winteroutfit, kun je ook een kijkje nemen bij onze winterjassen en skibroeken voor heren.

Stoere snowboots voor mannen

Hoewel snowboots vroeger vaak vooral praktisch moesten zijn, is dat tegenwoordig lang niet altijd meer het geval. Vandaag de dag zien snowboots er vaak hip en stoer uit terwijl ze je voeten optimaal beschermen tegen vocht en kou. Kies daarom het model dat bij jou past, afhankelijk van de activiteiten die je ermee wil ondernemen en de momenten waarop je de sneeuwschoenen wilt dragen. Belangrijk bij het aanschaffen van snowboots is dat je ze niet te klein koopt. Zelfs met dikke sokken moet je je tenen nog kunnen bewegen. Als je namelijk geen ruimte meer over hebt om te bewegen, worden je voeten alsnog koud. Voor welk paar snowboots ga jij?