kinder snowboots (4)

 • Olang snowboots BMX

  Olang snowboots BMX

  € 54,99

  € 37,99
  Incl. BTW

 • Icepeak Wiley JR snowboots mt 32-39

  Icepeak Wiley JR snowboots mt 32-39

  € 69,95

  € 39,99
  Incl. BTW

 • Olang Ape kinder snowboots

  Olang Ape kinder snowboots

  € 54,95

  € 38,50
  Incl. BTW

 • Olang BMX jongens snowboots

  Olang BMX jongens snowboots

  € 53,95

  € 37,99
  Incl. BTW

Warme en droge voeten in snowboots voor kinderen

Spelen in de sneeuw, rondrennen op gladde wegen en paden, sneeuwpoppen maken: kinderen houden ervan om in de winter lekker hun gang te gaan. Zelfs wanneer het buiten koud is, houdt hen dat niet tegen. Zorg ervoor dat de kindervoeten goed warm blijven in de snowboots uit het assortiment van Coppens. Onze sneeuwschoenen voor kinderen zijn ideaal tijdens de koude winterdagen die ons land soms kent, maar ook om naar school te gaan komen ze goed van pas. Ga je op wintersport? Dan zijn kindersnowboots al helemaal onmisbaar.

Waterdichte kindersneeuwschoenen

Als je op wintersport gaat krijg je te maken met sneeuw, ijzel en gladheid. Maar ook in Nederland kan het soms veel sneeuwen of verraderlijk glad worden. Met snowboots heb je geen last meer van natte voeten terwijl je buiten een sneeuwballengevecht houdt. Daarnaast zorgt het profiel in de zolen van de kindersnowboots ervoor dat je niet uitglijdt op een gladde ondergrond. Handig wanneer je buiten gaat rennen. Alle sneeuwschoenen uit ons assortiment zijn voorzien van een warme voering aan de binnenkant en zijn gemaakt van waterafstotende materialen. Zo ben je verzekerd van warme voeten wanneer je boven aan de piste staat, een sneeuwengel maakt én tijdens het spelen met vrienden. Op zoek naar een complete outfit voor de wintersport? Kijk dan eens bij onze winterjassen en skibroeken voor kinderen. Ook een goede skihelm is onmisbaar voor extra veiligheid.

Stoere snowboots voor kinderen

Snowboots voor kinderen zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook heel hip en stoer uit. Met de mooie sneeuwschoenen uit ons assortiment komen alle jongens en meisjes goed voor de dag. Bovendien beschermen de kindersnowboots je voeten optimaal tegen vocht en kou. Belangrijk bij het aanschaffen van snowboots voor kinderen is dat ze niet te klein worden gekocht. Zelfs met dikke sokken moet je je tenen nog kunnen bewegen. Als er namelijk geen ruimte meer over is om te bewegen, worden je voeten alsnog koud en dat is niet de bedoeling. Voor welk paar snowboots ga jij?