Snowboots (1)

  • Hi-Tec winterlaars Talia Shell 200 wp

    Hi-Tec winterlaars Talia Shell 200 wp

    € 95,99

    € 49,99
    Incl. BTW

Praktische snowboots voor warme voeten

Wat is er fijner dan een heerlijke winterwandeling na een flinke sneeuwbui? De sneeuw kraakt onder je voeten, de lucht is fris en er is geen wolkje te bekennen. Maak je wandeling nóg beter met een goed paar snowboots. Sneeuwschoenen zorgen er namelijk voor dat je voeten heerlijk warm blijven terwijl het buiten koud is. Bovendien glijdt je met goede snowboots niet snel uit: het goede profiel onder de zolen biedt extra grip terwijl de paden glad zijn. Daarnaast zijn snowboots onmisbaar tijdens je wintersportvakantie. Wij verkopen snowboots van de merken Hi-TecIcepeakOlang en Teva.

Maak je winteroutfit compleet met snowboots

In de winter is de kans groot dat ons land getroffen wordt door een fikse sneeuwbui. Maar ook temperaturen beneden het vriespunt en gladde wegen zijn ons niet vreemd. Binnenblijven is niet nodig, want gelukkig kunnen we ons kleden op de lage temperaturen. Een warme winterjas, een dikke sjaal, een fijne muts en goede wanten zijn het begin van een outfit waarmee je de winter doorkomt. Voeg daaraan nog een mooi paar snowboots toe en je wintergarderobe is compleet. Zo kun je de deur uit voor een heerlijke winterwandeling of ga je goed voorbereid naar school of werk.

Waterdichte en vuilafstotende snowboots

Wanneer je door de sneeuw wandelt, wil je natuurlijk niet dat je koude voeten krijgt. Met sneeuwschoenen hoef je je hier geen zorgen over te maken. Allereerst zijn snowboots gemaakt van materialen die goed isoleren, zodat je voeten zichzelf prima warm kunnen houden. Bovendien zijn de winterschoenen waterdicht, waardoor sneeuw en ijzel geen kans krijgen. Zodra sneeuw wat langer op de grond ligt, komt er vaak vuil in van auto’s die eroverheen rijden. Gelukkig zijn de snowboots uit het assortiment van Winterkleding-outlet vuilafstotend, zodat je ze thuis gemakkelijk weer schoonmaakt. Zo blijven je snowboots als nieuw.