Spaarkaart

Hierbij willen wij u voorstellen ons spaarsysteem. Waarmee veel extra voordeel voor u mee te halen is. Hoe werkt het: Eigenlijk hetzelfde als bij de oude stempelkaart… Bij elke aankoop krijgt u punten bijgeschreven op uw pasje. Regelmatig zullen er ook acties zijn waarbij u dubbele punten kunt scoren. En ook regelmatig zullen er aanbiedingen zijn die alléén voor kaarthouders gelden. De spaarpunten kunt u het hele jaar door sparen en besteden van 1 november tot 1 maart. De spaarkaart kost u verder niets! Uw voordeel:

  • Een extra korting.
  • Profiteren van speciale aanbiedingen.
  • Profiteren van extra bonus punten.
  • Maandelijkse nieuwsbrief (optioneel)

Deze kaart blijft wel eigendom van Coppens Rekreatie. Als u de kaart verliest dan vragen wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij uw spaarpunten veilig kunnen stellen. En de verloren kaart blokkeren/vervangen. De punten gelden niet in combinatie met andere kortingskaarten! Wilt u meer informatie, dan kunt u daarvoor in de winkel terecht, waar wij dan de kaart voor u in orde maken.

Momenteel is het nog niet mogelijk punten te sparen en om te zetten naar korting met online aankopen. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om toch gebruik te maken van online acties en coupun codes.