Voordeelpas en cadeaubon

Voordeelpas

Hierbij willen wij u voorstellen ons spaarsysteem. Waarmee veel extra voordeel voor u mee te halen is. Hoe werkt het: eigenlijk hetzelfde als bij de oude stempelkaart… bij elke aankoop krijgt u punten bijgeschreven op uw pasje. Regelmatig zullen er ook acties zijn waarbij u dubbele punten kunt scoren. En ook regelmatig zullen er aanbiedingen zijn die alléén voor kaarthouders gelden. De spaarpunten kunt u het hele jaar door sparen en besteden van 1 november tot 1 maart. De spaarkaart kost u verder niets!*

Uw voordeel:

  • Een extra korting.
  • Profiteren van speciale aanbiedingen.
  • Profiteren van extra bonus punten.
  • Maandelijkse nieuwsbrief (optioneel)

 

Als u de kaart verliest dan vragen wij u om contact met ons op te nemen, zodat wij uw spaarpunten veilig kunnen stellen. En de verloren kaart blokkeren/vervangen. De punten gelden niet in combinatie met andere kortingskaarten! Wilt u meer informatie, dan kunt u daarvoor in de winkel terecht, waar wij dan de kaart voor u in orde maken.

 

Cadeaubon

Al vanaf tien euro kunt u iemand verrassen met een cadeaubon van Coppens Rekreatie. Deze bon is te besteden in onze kledingwinkel (winterkleding-outlet en outdoorkleding-outlet) en kampeerwinkel (kampeertopper).

De voordeelpas van de te ontvangen klant wordt verhoogd met het bedrag van de cadeaubon. Zo staat het bedrag dat u schenkt veilig in het account van de ontvanger.
Om een cadeaubon te schenken heeft u de adres, postcode en naam nodig van de ontvanger. U betaalt de cadeaubon contant of per bank. Zodra het bedrag binnen is ontvangt u de cadeaubon zodat u deze kunt schenken.

Een cadeaubon is eenmalig te besteden. Wilt u bijvoorbeeld €100,- schenken, dan kunt u ook kiezen voor 2x €50,-. De ontvanger kan dan de bon gemakkelijker besteden.

Wanneer u een cadeaubon wilt besteden in de webshop, moet u dit voorraf aangeven zodat wij een actiecode aan het bedrag en de klant kunnen koppelen.

U kunt een cadeaubon aanvragen door een mail te sturen aan [email protected]

 

*Momenteel is het nog niet mogelijk punten te sparen en om te zetten naar korting met online aankopen. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om toch gebruik te maken van online acties en coupun codes.